Приветствую Вас Гість | RSS
Регистрация | Вход

Темы для Юкоз

Поделиться

Друзі сайту

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 23 » Тиждень ”Початкової школи“
19:49
Тиждень ”Початкової школи“

Дитинство - це час безлічі питань, можливостей і наслідків.

Альфред Адлер

      Початкова школа – це простір життя дитини, тут вона не «готується до життя», а живе, і тому важливо вибудувати виховний простір так, щоб він сприяв гармонізації відносин між дітьми і вчителями, школою і родиною. Саме вчителі початкової школи закладають міцну основу патріотичного виховання. Що таке виховання?

      Виховання – багатогранний і складний процес, значення якого неможливо переоцінити. Він передбачає формування у дитини єдиної системи цінностей і соціальних компетенцій. А це і ставлення до себе і своїх батьків, відношення до природи, суспільства, своєї країни тощо. Метою виховної роботи школи є виховання громадянина України – носія цінностей та загальнолюдських надбань.

 

Тиждень ”Початкової школи розпочався днем”Українознавства“.

     В цей день всі діти одягли вишиванки. В класах були організовані виставки предметів українського побуту. Вчителі провели виховні години .

Другий день ”День сталого розвитку“

     Метою сталого розвитку для людей в усьому світі є задоволення їхніх основних потреб та покращення якості життя без завдавання шкоди для якості життя майбутніх поколінь. Кожен клас отримав ”чарівну ромашку на якій записував корисні справи які відбулися  і були проведені в кожному класі.

Переглядів: 369 | Додав: bc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: